Следва

От архива: Бъдни вечер по Магдалина от "Гладната Акула": Домати с ориз, стафиди и кедрови ядки

В топлата прегръдка на червеното вино. На Коледа и по всяко време

И когато целият град е потънал в топлата захарна прегръдка на първия голям сняг, всичко, което ти остава, е да се...

All About Life преди 13 години

И когато целият град е потънал в топлата захарна прегръдка на първия голям сняг, всичко, което ти остава, е да се потопиш в уютните влюбени ласки на любимия човек с чаша хубаво вино и диск с джаз.

Времето и любимият/та не зависят от нас, за джаз напиши „нашият седмичен плейлист” в търсачката на сайта. Що се отнася до виното, изборът ти ще е безпогрешен с винарска изба ”Домейн Мараш”.

Тази година тя се грижи за топлината в сърцата ни с три нови червени вина – Мараш Каберне Совиньон Премиум 2008, Мараш Каберне Совиньон 2009, Мараш Мерло 2009.

Топмоделът в колекцията е Мараш Каберне Совиньон Премиум 2008, което се предлага в лимитирана серия. За празниците „Домейн Мараш” излиза на пазара само с 1000 бутилки. Гроздето е брано ръчно в оптимална зрялост. Виното е отлежавало 18 месеца в бъчви от американски дъб, а резултатът е изключителен баланс и хармония на вкуса, с потенциал за последващо развитие в бутилка.

Любителите на каберне совиньон могат да изберат и Мараш Каберне Совиньон от реколта 2009 г. Виното е с жив рубинен цвят и чист плодов аромат, който е доминиран от червени горски плодове. Допълнителен коледен чар му придава лек нюанс на сухи билки и подправки.

Рубиненият цвят присъства и в Мараш Мерло 2009. Виното има сладък плодов аромат, доминиран от черни плодове и сушена слива, с лек нюанс на конфитюр и сладки подправки. Изключително подходящ да се сервира с червени меса и сирена.

Винарска изба ”Домейн Мараш” е разположена в гр.Стралджа. Освен богатите масиви от лозя и плодови дървета в района, екипът съхранява традициите за произдство на вино и високоалкохолни напитки. ”Домейн Мараш” се гордее с вина, в който има минимална технологична намеса и се държи на качествата, които притежава плодът. Новите вина могат да бъдат закупени от онлайн магазина на избата на адрес www.marash.bg.
 

More from View Sofia

More All About Life

Sugar Daters вече и в България

All About Life преди 4 дни

SugarDaters, водеща sugar dating платформа, е развълнувана да обяви разширяването си в България, в отговор на нарастващото търсене на sugar dating запознанства в региона. Стратегическият ход идва след превода на уебсайта на български и стартирането на персонализирани блог постове, насочени към българските потребители.

Франция стана първата страна в света, чиято Конституция гарантира правото на аборт

All About Life преди 1 седмица

Франция стана първата страна в света, в която правото на жените на аборт е официално записано в конституцията. Съответната поправка, която бе приета от френския парламент, е официално одобрена, съобщи телевизионният канал Public Senate.